Uw Gastheer

Uw Gastheer

Adri van den Bos

Adri’s levensverhaal is een inspiratiebron van avontuur, moed en passie. Op veertigjarige leeftijd zette hij een radicale koerswijziging in, na twee decennia als leraar voor croupiers in hetHolland Casino te hebben gewerkt. Zijn droom van een eigen strandtent werd werkelijkheid met de opening van Ganpati in Zandvoort, een jeugddroom die uit kwam.

Ganpati was de eerste conscious strandtent. Als trendsetter bracht Adri een vernieuwende benadering van gastvrijheid, waarbij elke bezoeker werd uitgenodigd om uit zijn wereld te stappen en thuis te komen bij zichzelf.

Ganpati, of beter bekend Ganesha, staat voor loslaten, een nieuw begin en door je angsten heen gaan.Na vijf jaar moest Adri Ganpati loslaten maar dat weerhield hem er niet van om verder te gaan. Met een levenservaring rijker begon hij vanaf “scratch” aan een innerlijke en uiterlijke reis van zes jaar door India, Zuid-Frankrijk (katharen gebied)  Brazilië en Argentinië.

In 2014 arriveerde Adri toevallig op Ibiza, met slechts een rugzakje en 1800 euro op zak.Bij zonsopgang, binnen vijf minuten, wist hij dat hij thuis was gekomenen en besloot te blijven. Hij begon als barkeeper, werd daarna handyman en was in de zomermaanden actief als Healthy Chef voor retreats en bruiloften. Hierin kon hij zijn passie voor koken activeren en de smaakpapillen van zijn gasten verwennen.

Met liefde en vastberadenheid bouwde Adri Can Pura op vanuit het niets. Het huis ademt zijn liefde en toewijding. Zijn levensmotto, “Face your fears, live your dream”, weerspiegelt zijn vastberadenheid om angsten te overwinnen en zijn dromen na te jagen en inspireert anderen om hetzelfde te doen.

Bij Can Pura staat Adri klaar om gasten te verwelkomen, hen te begeleiden op hun spirituele reis en hen te inspireren om hun eigen dromen waar te maken. Zijn verhaal is een testament van hoop, veerkracht en de uitnodiging om je hart en buik te volgen.

Welkom bij Can Pura, waar de geest van Adri’s avontuur en passie voortleeft in elk moment.

We kijken uit naar uw bezoek!

Can Pura

KAMERS & SUITE