Thuiskomen bij jezelf
Ascentreren


Thuiskom herberg

Er is veel gaande in Nederland. De lat wordt steeds hoger gelegd, waardoor grenzen worden overschreden. Steeds meer mensen vallen ten prooi aan een burn-out. Niet alleen langdurige overbelasting kan een mens onderuit halen. Veel mensen moeten een periode van rouwverwerking doormaken na verlies van een dierbare of kampen met een terugslag na een verbroken relatie.

De juiste remedie voor het afsluiten van een mindere periode in je leven is niet altijd even makkelijk te vinden. Tot rust komen in een andere omgeving met een andere energie brengt vaak al de gewenste ommekeer. Deze andere omgeving is precies wat Can Pura jou biedt: de eerste en enige thuiskom herberg op Ibiza. *Van november tot en met maart staat de thuiskom herberg van Can Pura open voor een ieder die het even nodig heeft.

Of dit nu een week of een paar maanden betreft. De bijzondere helende energie van Ibiza krijg je er gratis bij. Daarnaast is Ibiza rijk aan professionele therapeuten, mocht je daar de behoefte aan hebben. Je verdient het en je bent het waard om thuis te komen bij jezelf en de zonnige kant van het leven snel weer te begroeten.

Stuur vrijblijvend een berichtje en wie weet gaat Can Pura jou bieden wat je op dit moment net nodig hebt.

* Can Pura Bed and Breakfast is geopend van maart tot november.
Can Pura thuiskom herberg is geopend van november tot maart.