Retreat House

Retreat House

Can Pura is niet zomaar een retreat house; het is een Quality Retreat House. Doordrenkt met de warmte en expertise van healthy chef en facilitator, Adri.

Onze finca biedt ruimte voor maximaal 9 gasten, waarbij één van hen de teacher is, die gratis verblijft. De faciliteiten van Can Pura zijn zorgvuldig ontworpen om een omgeving te creëren die bevorderlijk is voor zelfreflectie, healing en transformatie:

  • Een ruim yoga-deck van 6 x 6 meter met een adembenemend uitzicht over de rustgevende Morna Valley met schaduwrijke ’toldos’. Aanwezig zijn yoga matten, meditatiekussens en dekens.
  • We bieden samenwerkingen aan met lokale healers, facilitators en docenten van Ibiza mocht je dit willen. Denk aan ervaren masseurs, channeling, klankschaal specialisten en yoga teachers.
  • Onze kamers zijn flexibel ingericht, met de mogelijkheid om, indien gewenst, eenpersoonsbedden te hebben zodat gasten zich comfortabel kunnen nestelen voor een goede nachtrust en diepe ontspanning.

Bij Can Pura gaat het niet alleen om de faciliteiten maar vooral om de zorgeloze sfeer die we creëren. We streven ernaar om elke gast een unieke en transformerende ervaring te bieden, waarbij ze zich thuis voelen in veilige bedding en geïnspireerd worden om hun ware zelf te omarmen.

Neem contact op met Adri om de mogelijkheden te bespreken.

Can Pura

Klanten

Recensies