B&B Can Pura

Op loopafstand van Can Pura ligt de bekendste hippiemarkt van ibiza, Las Dalias. In het seizoen niet alleen in het weekend open, maar ook op maandag t/m woensdagavond. Van juni t/m september wordt hier iedere woensdagavond het leukste feest van Ibiza georganiseerd: Namasté.

Het sfeervolle San Carles ligt op een paar minuten rijden van Can Pura. Je vindt daar onder andere het beroemde hippie-kunstenaarscafé Bar Anita´s, met één van de beste zelfgestookte hierbas van het Ibiza. Centraal gelegen in het Noordoosten van Ibiza ben je altijd dichtbij de hotspots van het echte Ibiza.

Op zondag heb je een vol programma: de rommelmarkt in Cala Llenya, de markt in San Juan en aansluitend dansen bij de trommelaars op het strand van Benirras. Het gezellige Santa Eularia ligt op zo´n tien minuten rijden. Nog iets sneller ben je bij de hippiemarkt in Es Canar op woensdag.

Iedere dag kan je genieten van ontspannende wandelingen in de mooie natuur in de omgeving van Can Pura. Last but not least kent de omgeving vele mooie strandjes. De bekendste is wel het beroemde strand van Aguas Blancas.

 

Binnenkort puur genieten van al het bovenstaande? Reserveer dan nu je plekkie bij Can Pura.