Family House

Family House

Bij Can Pura geloven we in het creëren van ruimte voor kostbare momenten met familie, waar herinneringen worden gemaakt en banden worden versterkt. Daarom bieden we de mogelijkheid om het hele huis af te huren voor jouw gezin.

Of het nu gaat om een gezinsvakantie met ouders, kinderen en grootouders of een speciale gelegenheid dan is Can Pura de perfecte plek om samen te komen en te genieten van quality time te midden van de rust en schoonheid van Eivissa.

Onze ruime en comfortabele accommodatie biedt plaats aan meerdere generaties, met voorzieningen die zijn ontworpen om aan al jullie behoeften te voldoen. We beschikken over drie slaapkamers, twee badkamers en een riante suite. Of je nu ontspant bij het zwembad, geniet van een wandeling door de weelderige tuinen of samen komt voor een gezellige BBQ onder de sterren, Can Pura biedt een idyllische setting voor jullie gezinsuitje.

En als je wat extra’s wilt toevoegen aan je verblijf, zoals heerlijke ontbijtjes, een speciale lunch of een gezellige BBQ, dan staat Adri voor je klaar om al je culinaire wensen te vervullen.

Alles is bespreekbaar en we streven ernaar om jullie verblijf bij Can Pura onvergetelijk te maken.

Can Pura

Klanten

Recensies