Can Pura

Can Pura is een authentieke finca. Je komt ze overal tegen op het platteland van Ibiza, maar ze zijn allemaal verschillend. Een verblijf in een finca is de ideale plek om het echte Ibiza te ervaren. Can Pura biedt jou die gelegenheid in de vorm van bed and breakfast arrangementen.

Niet alleen in het seizoen voor de ideale Ibiza vakantie, maar het hele jaar rond! Naast jouw perfecte vakantieverblijf vervult Can Pura tevens de functie van thuiskom herberg. Ben je op weg, midden in of herstellende van een burn out? Zit je niet even lekker in je relatie of ben je even de focus kwijt…Kom dan snel bijtanken in de Ibiza energie. In de herfst en de winter schijnt de zon bijna iedere dag, het gras is groen, de bloemen bloeien en de vogeltjes fluiten.

Net even iets anders dan in Nederland. Je bent in goede handen bij de gastheer, met zijn diverse skils…..

Can Pura heeft drie tweepersoonskamers en één ruime suite met badkamer met ligbad, prive terras ter beschikking. De tuin is ideaal om de dag te starten. Gelijk een duik in het zwembad mag natuurlijk ook.

Er is zodoende voldoende capaciteit om het hele jaar door leuke gasten te ontvangen. Aan de andere kant zitten we ook snel vol.

 

Reserveer daarom tijdig je verblijf in Can Pura.