Bed and Breakfast

Bed & Breakfast

Can Pura beschikt over drie tweepersoonskamers met twee gedeelde badkamers. Je kunt ook kiezen voor de ruime suite met eigen badkamer en privé terras. De tweepersoonskamers zijn voorzien van boxspring bedden met topper en kunnen ook gebruikt worden als losse eenpersoonsbedden. Geef dit aan bij de reservering.

De Bed & Breakfast is kids free en een oase van rust. We starten de dag met een healthy ontbijt om half tien dat met veel liefde wordt klaargemaakt door Adri. De rest van de dag kun je gebruik maken van de honesty ijskast die goed gevuld is met gezonde drankjes, frisdrank, goede wijnen en kleine snacks voor bij de borrel.

Als Bed & Breakfast-gast kun je wekelijks genieten van een gezellige BBQ met gasten en Ibiza vrienden. Wil je de prachtige ochtenduren ervaren, ga dan mee op onze sunrise breakfast walk. Ga je er een dag op uit, dan maakt Adri op verzoek een speciale picknickmand klaar.

Mocht je het leuk vinden, dan kan Adri een yoga sessie organiseren of diverse massages op het yoga dek met uitzicht over de Morna Valley.

Can Pura

Klanten

Recensies